Obra Social de Caixa Ontinyent ha editat tres nous contes infantils dins de la seua col·lecció “Cadireta de Boga”. Dos d'ells “el porquet estalviador” i “històries de l’explorador” formen part de la nova línia destinada a fomentar l'educació financera entre els més xicotets, iniciada el passat any.
Estan dirigits a xiquets d'entre 6 i 10 anys, i expliquen històries relacionades amb l'economia i els diners. Precisament, aquests dos últims expliquen la importància d'estalviar i els beneficis de fer-ho.
L'autoria de tots dos correspon a Mariló Sanz i la il·lustració a Pau Valls, i podran adquirir-se a partir de la pròxima setmana a través de les oficines de Caixa Ontinyent i en “La botiga”, la tenda online de la web de la seua obra social (obrasocial.caixaontinyent.es).
Cal destacar que l'entitat participa activament en el projecte d'educació financera “Finança’t” impulsat per la Fundació Campus Ontinyent, de la qual Caixa Ontinyent és patró. La iniciativa compta amb la web http://programafinancat.es i desenvolupa programes de formació i difusió entre un públic divers. 

Llibres de les Ambaixades
El tercer dels títols és “Ambaixades Il·lustrades”, un conte editat amb motiu de la celebració del “Any Cervino” i que pretén acostar als més xicotets els textos de les ambaixades de les festes de Moros i Cristians d'Ontinyent, acompanyats d'il·lustracions que representen a totes les comparses de la ciutat, i que són obra de Javier Torres.
Podrà adquirir-se també a partir de la pròxima setmana, a través de les oficines de Caixa Ontinyent i en “La botiga”, la tenda online de la web de la seua obra social (obrasocial.caixaontinyent.es).
Amb aquestes publicacions, la col·lecció infantil “Cadireta de Boga” suma ja 24 títols.
El fons editorial de Caixa Ontinyent es compon de 110 llibres i 46 discos, un treball acumulat en 23 anys, en el qual han participat, com a autors o intèrprets, més de 4.100 persones, amb un volum de distribució que supera ja els 270.000 exemplars.