El Comité Executiu del Consell intertèxtil Espanyol (CIE), reunit este matí a la ciutat de Barcelona, ha aprovat per unanimitat l'elecció com a president de Pepe Serna Revert, que assumeix la màxima representativitat de l'entitat per als pròxims dos anys.
El nou president ha desenvolupat la seua carrera professional lligat a la indústria tèxtil des de 1982 en diferents empreses del sector tèxtil, tant a Mèxic, com a Espanya. Al març de 1996 és elegit secretari general d'ATEVAL, Associació d'Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana. Va ser nomenat president de la mateixa entitat al juliol de 2020.
Ha participat des de 1996 ininterrompudament com a membre del Consell intertèxtil Espanyol, del qual successivament, en els últims anys, ha sigut gerent, secretari general i, fins ahir mateix, vicepresident en l'últim mandat de Manu Díaz (2020-2022).
El Comité Executiu del CIE també ha nomenat a José Mª Mestres (president de Texfor) com a vicepresident i a Salomé Beneyto com a secretària general.
El recentment elegit president del CIE, Pepe Serna, ha manifestat el seu desig de “projectar al Consell intertèxtil Espanyol al nivell que li correspon com a màxim exponent de la representació empresarial de la indústria tèxtil espanyola, mantenint el full de ruta que s'ha seguit fins ara i afegint, si cap, un reforçat compromís amb el CIE, sempre en defensa i per a la promoció de les empreses tèxtils espanyoles”. Serna ha volgut agrair a Manu Díaz l'excel·lent labor realitzada en el seu mandat amb el suport de la seua Secretària General, Marta Castells.