La Confederación Argentina de la Mediana Empresa CAME, entitat similar a la CEOE espanyola, és l'organització empresarial d'implantació nacional més important d'Argentina. Aglutina més de 528.000 empreses, agrupades el 1.438 Federacions, Cambres (Associacions) Centres i Unions Industrials i Comercials, Turisme i Producció, Organitzacions Empresarials Locals i Sectorials. 
Una delegació integrada per 12 representants de la província de Santa Fe, entre ells alcaldes, el Secretari de comerç, gestors de projectes i cos tècnic, està de visita pel nostre país per conèixer les diferents iniciatives de promoció i desenvolupament de les àrees comercials obertes. 
Entre les ciutats visitades, ha estat seleccionada Ontinyent, per la seua particular gestió, gràcies a l’evolució del centre comercial urbà, mitjançant la col·laboració entre l’Ajuntament de la ciutat i l’associació Comerç IN, la qual porta més de 20 anys desenvolupant una tasca professionalitzada de gerència del centre comercial obert. 
La recepció i acte de benvinguda tenia lloc fa uns dies en el Museu Tèxtil de la Comunitat Valenciana, on el regidor de Promoció Econòmica Juan Pablo Úbeda i la gerent de l’associació Marissa Nacher exposaven la fórmula de treball que permet dinamitzar i fer créixer el sector comercial d’Ontinyent des d’una perspectiva conjunta mitjançant la col·laboració público-privada. A l’acte també han assistit el president i secretari general de COEVAL. 
Per part del regidor Juan Pablo Úbeda, s’ha posat en valor la tasca realitzada per l’associació Comerç IN els darrers anys i ha explicat les diferents actuacions que any rere any es realitzen per revitalitzar el comerç així com les inversions destinades al sector. Per la seua banda, Marissa Nacher, gerent de Comerç IN, ha destacat que el comerç d’Ontinyent és un cas d’èxit de Centre Comercial Obert, remarcant la importància de portar a terme accions conjuntes que permeten avançar cap a l’excel·lència urbana de la ciutat.  
La recepció finalitzava amb una ronda d’intercanvi d’experiències entre els assistents i la visita al punt turístic d’Ontinyent.