A l'Ontinyent 1931 se li van escapar diumenge passat les opcions de dependre de si mateix en l'última jornada per a aconseguir el segon lloc i jugar la promoció. Encara que el partit davant el Calpe va començar bé per als ontinyentins, amb el gol de Pau Sanchis en el minut 6, el Calpe va aconseguir igualar el partit abans del descans i marcar el 1-2 en el minut 59. El tècnic de l'Ontinyent, Roberto Bas, no dubta a reconéixer que la segona part davant el Calp “va ser la pitjor segona part en el pitjor moment. Quan tens un avantatge com la que teníem i el perds, no sols és per un partit. L'equip ha fet en les últimes sis jornades 6 punts de 24, no sols és qüestió del partit davant el Calp”.
Així les coses, l'Ontinyent 1931 no sols jugarà a Pedreguer este dissabte, sinó que també haurà d'estar pendent del que facen La Nucia B (visita a l'Atlètic Benidorm) i Tavernes (visita al Muro). Només una carambola amb derrotes dels dos rivals i victòria dels ontinyentins retornaria als blanc-i-negres als llocs de promoció.
El tècnic de l'Ontinyent destaca que el dissabte “serà quasi impossible, perquè s'han de donar dos resultats, però acò és futbol. Nosaltres eixirem a guanyar i veure què passa”.