Este cap de setmana s'ha celebrat a la ciutat valenciana de Manises una nova edició del Triatló Cross Escolar, integrat al calendari de proves dels Jocs Esportius organitzats per la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.
En aquesta ocasió, 18 xiquetes i xiquets de l'escola del Triatló Ontinyent van participar en la competició, quedant el club valldalbaidí representat en totes les categories: juvenils, cadets, infantils, alevins, benjamins i multiesport.
Neus Baldo, en juvenils, va ser la primera classificada després de completar una cursa formada per 500 metres de natació, 7 quilòmetres de ciclisme de muntanya i 2.300 metres de carrera a peu. Jaume Gironés va ser primer en cadets, una categoria on Laia Minguet va aconseguir la segona posició. Joan Puertos, en infantils, i Carles Soler, en alevins, també van pujar al segon graó del pòdium.
Pel que fa al grup d'adults del Triatló Ontinyent, el triatleta Miguel Micó va estar present al Mediterranea Triatlón de Castelló, la segona prova de la lliga que es disputa en les tres capitals de província valencianes. Després de nadar 350 metres en un mar rebolicat, pedalejar 10 quilòmetres i córrer 2.500 metres, Micó va travessar la meta en sisena posició de la seua categoria, Veterans 3. La tercera i última prova de la Mediterranea Triatlón tindrà lloc el pròxim 14 de setembre a València.