Després de 26 anys de lliurament i dedicació a l'Ontinyent CB, Gonzalo Amador ha anunciat la seua decisió de posar fi a aquesta etapa en la seua carrera esportiva. L'icònic del bàsquet expressa que el moment d'acomiadar-se ha arribat a causa d'un creixement significatiu en el seu àmbit laboral, la qual cosa fa incompatible continuar donant el 100% a l'equip.

El jugador agraeix tot el seu recorregut al club que el va acollir quan era només un xiquet i que l'ha acompanyat en cada pas de la seua vida. També ha expressat la seua gratitud cap a tots els seus companys, entrenadors i directius amb els quals ha construït una unió molt especial a l'Ontinyent CB.

Malgrat el seu comiat com a jugador, Gonzalo Amador assegura que el seu vincle amb l'Eset Ontinet i l'Ontinyent CB persistirà, ja que desitja continuar donant tot el seu suport a l'equip en cada partit. Amb això, la comunitat del bàsquet a Ontinyent s'acomiada d'un vertader referent, agraint a Gonzalo Amador per les seues contribucions al club i desitjant-li èxit en els seus futurs desafiaments laborals.

És per això que, com a mostra d'agraïment, el club, també li ha volgut dedicar unes emotives paraules: "Des del club no podem dir una altra cosa que agrair a Gonzalo tot el treball, sacrifici, dedicació i lleialtat que ha mostrat durant tots aquests anys. Gonzalo Amador és l'exemple viu de tot allò pel qual treballem. És un orgull que forme part d'aquest projecte. Li desitgem la millor de les sorts en aquest nou camí que comença, amb nous projectes i important per al seu futur. No direm adeu, perquè sabem que es tanca una etapa, però comença una altra”. És clar que el seu llegat a l'Ontinyent CB quedarà gravat en la memòria dels aficionats i en la història del bàsquet local.