El CD Ontinyent cau derrotat per primera vegada al que va de temporada en El Clariano. Cambreta va tindre la igualada, però va errar un penal abans de la sentència dels roigets.
Amb un XI improvisat degut a la quantitat de lesions amb les que compta, Ángel Guarner va plantejar un encontre rocós al centre del camp i buscant fer mal als visitants. Per la seua banda, l'ex-capità de l'Ontinyent CF i ídol absolut de la graderia de El Clariano, Javi Montava, va acceptar des de la banqueta rival eixe estil d'encontre. Les primeres ocasions no arribarien fins al 40, quan Sanjuán ho va intentar, però no va aconseguir un gol que si que arribaria a l'altra àrea, on el capità visitant, Octavio, avançaria als seus en aprofitar un baló que li va caure dins de l'àrea.
A la represa va arribar el moment clau de l'encontre. Quan encara no s'havien complit ni 5 minuts, l'àrbitre assenyalava un penal favorable als ontinyentins per mans. L'encarregat del llançament va ser Cambreta, però el jove davanter el va tirar directament fora al tractar d'ajustar-lo al pal dret. Aquesta errada va sentar mal als d'Àngel Guarne   r, a qui va costar continuar pressionant i buscant l'empat, quan l'equip començava a refer-se, va arribar el colp definitiu en forma de 0-2. Seria al minut 74 quan Juanmi Más va superar amb una preciosa vaselina l'eixida d'Iván Vallés per fer pujar el que seria resultat definitiu.
A pesar de les intentones, amb més cor que cap, el marcador ja no es mouria més, i el CD Contestano acabaria emportant-se els 3 punts de El Clariano. Els d'Àngel Guarner disputaran aquesta setmana el derbi de la Vall d'Albaida al enfrontar-se al UD Montaverner.