El CD Ontinyent arribava al duel davant el Real de Gandia després d'una setmana convulsa. La dura derrota a Oliva, l'eixida de l'entitat del grup inversor i els primers dubtes. L'equip necessitava un colp damunt la taula, que va arribar en forma de victòria per 2 gols a 1 el dia que debutaven 3 jugadors.
El partit va començar tranquil i amb molt de migcampisme. Els locals buscaven el primer gol amb el servici de diversos córners, fins que en un d'ells, Cambreta va rebre una mil·limètrica centrada Pozo per rematar en la frontal de l'àrea xicoteta i avançar als d'Ángel Guarner. Quan l'1 a 0 semblava que seria el que indicara l'electrònic al descans, el debutant Junior va cometre un penal que va transformar Patxi.
A la represa els visitants van tindre millors minuts i van estar molt prop d'avançar-se al marcador i fer reviure vells fantasmes, però un gran Iván Vallés ho va impedir. El debut de Chorques i Jabato va ser decisiu, ja que el primer va canviar la dinàmica de l'encontre i el segon va ser qui transformaria el penal al 76, dos minuts després de debutar en partit oficial, per anotar el 2-1. El Real de Gandia, molt afectat pel gol quan es creien mereixedors d'anar guanyant, es van quedar amb 10 per una injustificable agressió d'un dels seus defenses sobre Jabato, acció recriminada fins i tot pels seus companys.
Els ontinyentins pujen fins la novena posició amb 7 punts, i la pròxima setmana visiten al Rayo Ibense B, un equip que compta amb 4 punts i es troba a la zona baixa de la classificació, en un horari encara sense confirmar.