La remuntada de la UD Oliva al segon temps del partit del passat dissabte, on el CD Ontinyent guanyava per 2-0 i en uns dolents segons 45 minuts va acabar perdent 2-3, ha sigut el detonant per al canvi d'entrenador.
El CD Ontinyent va acabar 2019 en una ratxa espectacular, situant-se en posició de 'play-off' i semblant ser un equip quasi impossible de superar, però en 2020, l'equip ha perdut els 3 partits que ha disputat, baixant fins a la posició 7 i a 7 punts de l'últim rival que els va superar, la UD Oliva, amb qui també van pedre el goal-average, fet que ha derivat en el cesament d'Ángel Guarner.
Pablo Iglesias, que aquest mateix dissabte seguia en actiu al futbol, disputant els últims minuts de la seua carrera, ha decidit penjar les botes per asseure's a la banqueta ontinyentina, i es farà càrrec d'un equip que deu reaccionar quan abans. Iglesias és un vell conegut de la directiva del CD Ontinyent, ja que com a tècnic ja va estar tant al Juvenil de la FEBO com al de l'Ontinyent CF, i debutarà aquest mateix dissabte com a tècnic del primer equip.
Ahir mateix ja va poder conéixer als seus nous jugadors i va dirigir la seua primera sessió com a tècnic del club ontinyentí.