Partit amb dos parts molt diferents el viscut ahir a La Solana de Villena. Començaren molt bé els ontinyentins que veieren poc després com empatarien els alacantins un 0-2.
Quan tan sols s'havien jugat 20 minuts, Pablo Francés va donar la primera gran alegria de la vesprada al anotar el 0-1 en un gran remat a baló parat. Tan sols 7 minuts després l'alegria es duplicaria, quan Cambreta va superar al porter dels del Vinalopó, el menys golejat de la categoria, per anotar el 0-2, sent la primera vegada que algún equip aconsegueix marcar dos gols en La Solana al Villena aquesta temporada. La reacció no es faria esperar i Juan retallaria distàncies per als locals.
La segona part va començar marcada per l'expulsió de Cambreta, que va veure la segona groga als 5 minuts de la represa deixant amb un home menys als d'Àngel Guarner. Quan els locals estaven assediant buscant l'empat, arribaria una nova acció que marcaria l'encontre, en un penal comés per Pablo Francés. L'encarregat de llançar-lo seria Emma, que amb un fort llançament a la dreta del porter Aitor el superaria, a pesar que va encertar el costat. Els minuts que quedaven van ser dominats pels del Vinalopó, que van buscar la victòria, però els ontinyentins van saber guardar el resultat i aconseguir un punt en un camp molt complicat.
La pròxima jornada El Clariano rep la visita del Ciutat d'Alcoy, equip amb el que es troben igualats a 15 punts.