El CD Ontinyent visitava al CD Xeraco, la gran revelació d'aquest inici de temporada a la Primera Regional, en un encontre molt calmat als primers 45 minuts, però que es revolucionaria a la segona part. Va debutar amb gol Corella, però els locals remontarien amb 10 hòmens per allunyar del somni als ontinyentins.
L'encontre arrancaria amb calma, cap dels dos equips volia prendre excessius riscos, però amb un conjunt local que gaudia de més possessió de baló, però sense inquietar la porteria que defenia Aitor. La primera ocasió de l'encontre arribaria al minut 38, quan els de La Safor estigueren molt prop d'avançar-se al marcador amb un remat al pal davant del que res podia haver fet Aitor.
La segona meitat arrancà amb tot de cara per als ontinyentins, quan als 7 minuts de la represa va veure la segona tarjeta un dels jugadors locals. El domini va passar a ser del CD Ontinyent, que va buscar el gol amb un intercanvi ràpid de passades i amb verticalitat, però no el va aconseguir fins al 71, quan el debutant Corella va enviar al fons de la xarxa una centrada de Marc Ureña. Amb tot de cara, els locals van passar a l'atac sense res a perdre, i ahí van entrar els nervis dels d'Àngel Guarner que van veure com en un córner al minut 82 Chova feia l'1 a 1. A falta de 2 minuts per a la conclusió arribaria el 2-1 en una jugada polèmica amb un remat d'Álex Grau, que els ontinyentins defenen que no va entrar per complet, però que el col·legiat va donar com a gol. Amb els d'Àngel Guarner volcats en atac, de nou Álex Grau faria el 3-1 per sentenciar l'encontre i continuar a la zona capdavantera de la taula.
Els ontinyentins no acaben d'arrancar i baixen fins la dècima posició a la lliga amb 11 punts abans de rebre a altre equip del que s'esperava estiguera més amunt, la UE Gandia, i que compta amb els mateixos punts que els d'Àngel Guarner.