El futbol pega moltes voltes, si no que liu diguen al CD Ontinyent, que la passada setmana va veure com el Xeraco li remuntava un partit jugant amb 10, i que aquest dissabte van ser els d'Àngel Guarner els que van aconseguir donar la volta al partit jugant en inferioritat numèrica.
L'encontre començava amb intercanvi d'ocasions, primer Cambreta per als locals estava apunt d'avançar als seus, mentre que Aitor va estar molt encertat en aturar un llançament dels de La Safor. Amb la lesió de Marc Ureña ingresava al camp Jorge Corella, qui ni tant sols acabaria la primera part. Només eixir al verd va veure una groga, i just abans del descans va veure la segona al encarar-se amb un rival després de sofrir una dura entrada.
Amb 10 començaven la segona part els ontinyentins, i als primers segons de la represa marcava la UE Gandia, ja sense l'internacional Raúl Bravo, ex-jugador del Real Madrid, sobre el camp, quan Franco Nicolini va fer el 0-1 que complicava les coses. En uns minuts màgics per als ontinyentins, Pablo Francés va fer un gol de bandera, el capità Iñaki va posar als seus per davant, i Cambreta amb un llançament al travesser va poder sentenciar. Al final va tocar sofrir els atacs dels saforencs, que buscaren l'empat fins al minut 97, que son els que va afegir el àrbitre.
Els ontinyentins se sitúen a la vuitena posició amb 14 punts, abans de visitar el pròxim cap de setmana al Villena CF, quart classificat amb 17.