El Club d'Esquí La Vall, amb seu a Ontinyent, ja té definida la seua temporada d'esquí, que enguany és especial, ja que celebra el seu 25 aniversari. Per això, han programat quatre viatges de cap de setmana més dos eixides d'un dia.
El primer dels viatges, que iniciarà la temporada serà del 15 al 17 de desembre, a Boï Taüll. Ja en 2024, han previst un desplaçament del 19 al 21 de gener, a Pal Arinsal, a Andorra. El següent viatge, que serà l'especial del 25 aniversari, serà del 16 al 18 de febrer. L'estació triada és Port Ainé, amb hotel a peu de pista.
L'últim dels viatges de cap de setmana serà del 15 al 17 de març, a l'estació d'Astún, amb hotel en el centre de Jaca. Tots estos viatges es poden reservar en la web www.transviaexperience.com

Eixides d'un dia
A més, el club ha programat dos viatges d'un dia a Javalambre, a Terol, desplaçaments que compten amb la subvenció per part de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Ontinyent. Seran els dies 28 de gener i 3 de març. El preu és de 75 euros i inclou l'autobús, el forfait, el lloguer de material i l'assegurança. Les reserves per a estes eixides de diumenge es poden realitzar en la seu del club.