Grans notícies les que ens deixa el RC Ontinyent, que aquesta temporada està jugant junt al CR La Safor i el CR Muro a la lliga de Rugby Union, i que ha debutat en una gran victòria, amb remuntada inclosa, a la segona fase.
Ben prompte l'encontre donaria l'esquena als ontinyentins, que veien com el San Roque s'avançava amb contundència, aconseguint dos assaigs i un tir de castic per col·locar el 0-15, ja que van fallar una de les dos transformacions. Abans del descans els que exercien de local acurtaren distàncies amb un assaig, deixant al descans el resultat de 7-15.
A la represa el partit canvià per complet, i els de la capital no es trobaven gens còmodes sobre la gespa del Poliesportiu de Gandia, on els ontinyentins juguen com a locals. A pesar que als primers 20 minuts no van succeir massa coses, els últims instants de l'encontre van ser vibrants, primer amb un colp de castic fallat pels locals, que poc després aconseguirien un assaig que els apropava amb el 14-15. Tindria una nova opció el CR La Safor-Ontinyent amb un nou colp de castic, que en aquesta ocasió si que convertirien per donar-li la volta al partit i deixar el 17-15. Quan el més difícil semblava fet, el San Roque comptava amb un colp de castic en una franca posició per tornar a capgirar l'electrònic, però els visitants van errar, i al mateix temps que l'àrbitre indicava que no havia anat entre pals, assenyalava el final de l'encontre que va suposar una explosió de felicitat per als locals.