L'Ontinyent ha patit una dura derrota per 0-1 en l'anada de la final de Copa Federació. Amb un Clariano que presentava una gran entrada, el descompte ha tornat a ser decisiu, amb un gol del Pontevedra per mitjà d'Álex González. Mentre que la primera part ha estat igualada, amb un poc més de domini local, la segona part ha sigut clarament de l'Ontinyent, que ha aconseguit tancar en la seua àrea al Pontevedra durant gran part de la segona meitat.
En el primer temps, les ocasions han brillat per la seua absència. La primera aproximació clara de l'Ontinyent l'ha generat Alberto Rubio, però Raúl no ha arribat a rematar. Ja en el 43 el Pontevedra ha tingut una ocasió generada en una acció de falta a l'Ontinyent no assenyalada. El col·legiat no ha xiulat la falta de Berrocal a Rober i el tir de Prosi l'ha hagut de desviar Satoca, així com la posterior rematada de Jorge.
El segon temps ha sigut de major domini local, encara que a l'Ontinyent li costava generar ocasions clares. Un centre de Tito cap a Juanan l'ha desviat la denfesa, mentre que la posterior assistència també de Tito Malagón l'ha rematada Sascha desviat. En l'Ontinyent ha entrat Nemesio per Sascha, amb el que Juanan ha avançat la seua posició. Precisament, com a segona punta Juanan ha tingut una nova ocasió a passada de Tito Malagón. Parras ha retirat a Raúl per a donar entrada a un davanter de refresc, Leonardo, que ha tingut una clara ocasió, quan s'ha plantat sol davant el porter visitant, però l'àrbitre ha assenyalat fora de joc.
I quan l'Ontinyent més intentava aconseguir el gol que li donara un lleuger avantatge per al partit de tornada ha arribat el gol del Pontevedra en una contra en la qual Álex González ha batut a Satoca. Corria ja el temps de descompte, però l'Ontinyent ha pogut empatar amb una rematada amb l'exterior del peu de Tito Malagón, però el pal ha evitat el gol de l'Ontinyent.
El 0-1 obliga a l'Ontinyent a una remuntada que serà molt difícil en Pasarón si vol aconseguir la Copa Federació.