L'Ontinyent 1931 jugarà el partit de la jornada 11 de la lliga contra l'Elche Ilicitano en un escenari que és un dels grans estadis de la Comunitat Valenciana. L'equip franjiverd, que lidera la classificació de Tercera REF, dona màxima importància al partit contra l'Ontinyent 1931, que és segon, per la qual cosa, aprofitant que el primer equip visita a l'Espanyol, ha previst en trobada en el Martínez Valero.
El partit es jugarà a les 11:30 hores de diumenge. Els dos equips arriben separats per quatre punts, per la qual cosa una victòria local distanciaria als il·licitans de l'Ontinyent, però una victòria visitant tornaria a comprimir molt la part alta de la classificació.
Serà, per tant, per a molts jugadors de l'Ontinyent 1931 una gran oportunitat de jugar en un gran estadi, que ha acollit partits el Campionat del Món o finals de la Copa del Rei. A més, des de la temporada 2022-2023, el Martínez Valero presenta un renovat aspecte, amb nous video marcadors, banquetes integrades en les graderies, reestructuració dels corredors d'accés de jugadors i del túnel de vestuaris, remodelació integral dels vestuaris local i visitant i butaques noves en tots els seients.