L'estadi El Clariano d'Ontinyent s'ha vestit de gala per a acollir l'eliminatòria de Copa del Rei entre l'Atzeneta i el Getafe. Les graderies supletòries i la nova il·luminació donaven un aspecte diferent de l'estadi.

L'equip local ha eixit amb molta intensitat i s'ha fet amb els domini del joc durant la primera part, en al qual ha tractat de tu a tu a tot un primera divisió. En el minut 4 Héctor Camps l'intentava i poc després era Javier García el que disparava des de lluny.

En la segona part arribaven els gols. El primer d'ells ha sigut el del Getafe, en el 56, obra de Latasa. L'Atzeneta no s'ha donat per vençut i animat per l'afició que omplia El Clariano ha aconseguit prompte l'empat, gràcies a Gorxa.

En una segona part molt més oberta i amb més alternatives que la primera, el partit s'ha decantat del costat del Getafe gràcies a un altre gol de Latasa en el 74. L'Atzeneta ha intentat empatar, però el Getafe ha sabut gestionar molt bé el que quedava de partit.

El 1-2 acaba el recorregut de l'Atzeneta en Copa del Rei, que deixa una grandíssima imatge.