L’Eset Ontinet, equip sénior del Martínez Valls, va començar el passat diumenge la segona volta de la competició, i ho va fer a Sant Vicent del Raspeig, al feu de l’Adesavi, on els de Nico Sánchez van vèncer per 75-84.
La victòria col·legial es va basar en un esplèndid primer quart, en el que els ontinyentins van guanyar per 17-32 en una gran exhibició ofensiva que encarava l’encontre a favor dels blac-i-blaus. Al segon quart les distàncies van continuar creixent i l’avantatge va arribar a ser de +23 per al Martínez Valls, però els alacantins van aconseguir deixar el parcial en 12-16 arribant 29-48 al descans, en un encontre pràcticament sentenciat.
A la represa els locals van apretar l’accelerador, sumat a la relaxació al ixir de vestuaris de l’Eset Ontinet van provocar que els visitants firmaren un dels seus pitjors quarts, on tant sols van poder anotar 12 punts mentre que l’Adesavi en feia 18 i deixava en 13 punts la diferència. A pesar que el partit pareixia sentenciat, el vendaval ofensiu dels alacantins va ficar la por en el cos al Martínez Valls, però un inspirat Kenny Council va frenar l’intent de remuntada, deixant el 28-24 al darrer quart pel 75-84 final.
Els màxims anotadors dels ontinyentins van ser Kenny Council amb 24 punts i Abe Valentine amb 14. Acompanyaren també Pablo Roselló amb 13, Matarredona 10 i Jordi Soler 8.