La Copa Caixa Popular en modalidad de raspall comenzaba per a l’equip d’Ontinyent diumenge al trinquet del poliesportiu d’Ontinyent. L’equip de Castelló de Rugat, amb Ian i Brisca, han vençut al representatiu d’Ontinyent, amb Iván i Ricardet, per 25-10 a casa dels ontinyentins
Ian i Brisca han començat la IX Copa Caixa Popular de raspall igual que acabaren l’edició anterior. Els vigents campions han sumat dos punts per a pujar al més alt del grup A. Per la seua part, Ontinyent queda en el farolet roig sense puntuació.
Tot es deu a la constància i efectivitat que han mostrat Ian i Brisca este diumenge al trinquet d’Ontinyent. Els tres últims jocs han sigut per als de Castelló de Rugat a força de no decaure i impedir que els rivals pogueren fer mal.
Abans de tot açò, el marcador havia estat igualat a 10, amb els quatre jocs convertits des del rest. I és que Iván ho ha tingut clar quan ha guanyat la reballada. El pis del trinquet ontinyentí és més lent de l’habitual i això afavoreix a aquell que juga en la zona del rest. Amb tot açò, Iván i Ricardet han encetat el lluminós.
Un avantatge que ha pogut ser major. I és que els ontinyentins han disposat de val per a tancar el 10 per cap. No ha estat així, els castellonencs han pogut capgirar-ho per a després resoldre per 25-10.