L’Ontinyent 1931 va golejar de forma contundent a l’Atlètic Muro. A pesar de començar perdent el partit, abans del minut 15 els de Roberto Bas ja havien sentenciat un encontre en el que no van tindre rival. En un encontre que es va jugar a porta tancada, els de Muro van deixar la seua oberta.
Al minut 4 va saltar la sorpresa, quan l’Atlètic Muro es va posar per davant en la primera vegada que va passar del mig del camp, amb un baló creuat que Samir va enviar al fons de la xarxa. Ni 2 minuts van tardar els ontinyentins en igualar, després d’una gran jugada col·lectiva que Omar va espentar a gol per posar l’1-1. El propi Omar marcaria el 2-1 un minut després d’empatar, completant una gran jugada de Lluís Felipe. Al minut 15 Kevin Llario marcaria el 3-1 i Pablo Francés, un dels grans protagonistes de l’encontre faria el 4-1. Lluís Felipe, després de diverses accions que acabarien en gol dels companys marcaria el seu, fent pujar el 5-1 al marcador. Abans del descans els mureres marcarien el 5-2 amb un gol d’Albert Faus.
A la segona part, i amb el partit ja decidit, hi hauria un gran protagonista, l’extre ontinyentí Pablo Francés, que remataria la seua gran actuació amb dos gols més per segellar el seu primer hat-trick amb la samarreta de l’Ontinyent 1931. El primer seria en el 49 després d’aprofitar una gran jugada d’Omar Cortés i completaria el hat-trick en el 58 després d’una jugada de Rafeta que Kevin va deixar passar.
Amb el 7-2 els ontinyentins continuen sumant de 3 en 3 abans de visitar aquest cap de setmana un camp que marcarà fins on poden arribar els homes de Roberto Bas, un Villena CF que arribarà tocat després de caure per 4 gols a 0 davant del CD Contestano, però que s’espera siga un dur rival.