El Clariano, a Ontinyent, es prepara per a viure una nova eliminatòria de Copa del Rei gràcies a l'Atzeneta UD, que rep al Getafe de José Bordalás. El partit es jugarà el pròxim dimarts, dia 5 de desembre, a les 19:00 hores.
L'Atzeneta, que milita en Tercera REF, igual que l'Ontinyent 1931, va donar una de les sorpreses de la ronda anterior en eliminar al Reial Saragossa. El dimarts, per tant, arriba una nova oportunitat per a tots els aficionats de la Vall d'Albaida de veure a jugadors de Primera Divisió.
També en la banqueta hi haurà interés, ja que l'entrenador del Getafe és José Bordalás, expert en esta competició i que sempre imprimeix un caràcter guanyador i molt intens als seus equips.

Graderies supletòries
L'expectació que ha generat el partit ha portat a l'Atzeneta UE a instal·lar graderies supletòries, per a donar cabuda a entre 300 i 400 persones més. El primer dia que es van posar a la venda, en dos hores es van esgotar les entrades per a tribuna i el segon dia, es va esgotar la resta. Fonts de l'Atzeneta expliquen que és segura la instal·lació d'una graderia darrere de la porteria que dona a la ITV i possiblement una segona graderia darrere de l'altra porteria.