L’Atzeneta UE havia de guanyar a la UD Alzira si volia seguir somniant amb un històric ascens a la Segona Divisió B, i així va ser en un encontre no exempt de sofriment per als de La Vall d’Albaida. Van començar perdent al 44, van empatar abans del descans, i amb una demostració de potencial físic es van imposar a una segona part quasi immaculada. Els gols van ser de Álex Chico, Paco Sáez i Vicente Moscardó.
L’equip de David Albelda  va començar fort, amb fins a 3 ocasions clares als primers minuts de partit, però els 4 mesos sense competició es van mostrar en la falta de punteria inicial. Poc a poc el partit es va igualar i l’Alzira va avisar amb un llançament potentíssim al travesser d’Abel, un dels jugadors més incisius dels ‘blau-grana’. El gol arribaria al minut 44, en el segon avís, quan Luis García des de la frontal de l’àrea superaria a Kedra, que abans va estar involucrat en una jugada polèmica amb Mauro Melo en que el davanter demanà penal.
Quan tot feia indicar que el resultat al descans seria d’1-0 favorable als de La Ribera, una centrada de Lolo després d’un córner que ell mateix havia tret, va arribar al cap d’un Álex Chico que va rematar amb totes les seues forces per establir l’1-1 just quan l’àrbitre assenyalà el final de la primera part.
A la represa els de La Vall van tornar a eixir molt més forts dels vestidors, guiats per un magistral Ayo, ex de l’Ontinyent CF, que comandava tots els atacs dels de David Albelda que no aconseguien fer pujar l’1-2 al marcador. Una gran jugada per banda esquerra entre Kike Ferreres, Ayo i Javi Salero va acabar amb la centrada de l’últim i un remat de volea del capità Paco Sáez al segon pal feia justícia al que s’havia vist. El primer gol de la temporada per al lateral que arriba en el moment més oportú per als seus.
A pesar de l’avantatge, els de David Albelda tenien clar que la millor forma de no rebre l’empat era tenint el baló i buscant el tercer i així van estar prop en fins a 3 ocasions, mentre que els alzirencs van tindre una amb un llançament de Mauro Melo que va desviar Kedra. En l’última jugada de l’encontre Vicente Moscardó, centrecampista que portava 7 mesos sense jugar per una lesió, va fer el gol amb el que alliberava tota la ràbia acumulada. Era el minut 97 i seria l’última jugada de l’encontre.
El pròxim dissabte la missió més difícil, un CD Alcoyano que s’ha mostrat com el millor equip del grup durant tota la temporada i que a més a més li val l’empat, resultat amb el que va accedir a la final després de que el marcador no es moguera contra el CF intercity. El camp Camilo Cano de La Nucía serà la seu d’eixa gran final amb la que l’Atzeneta UE pot fer història.