L'ESET Ontinet, primer equip del Club Bàsquet Martínez Valls, d'Ontinyent, té ja completa la plantilla, després de l'arribada de Lawrence Robbert Slim, natural de Països Baixos i format en la Universitat de Flagger (Florida), als Estats Units.

El president del club, Eleuterio Mancebo, destacava durant la seua presentació que l'ala-pivot, de 24 anys, ja va disposar de minuts en l'últim amistós. Per part seua, el tècnic, Saúl Blanco, es mostrava molt "content" amb aquest fitxatge, que aportarà "energia, punts, rebots, defensa, intensitat i polivalència" en el joc interior, però també en el joc exterior, afegia l'entrenador, perquè aquest jugador "marcarà el ritme de l'equip". Per tot això, Blanco no dubtava a qualificar a l'últim fitxatge com a "peça clau" en l'equip. A més, destacava la bona integració en els pocs dies que porta a la ciutat.

El nou jugador explicava que havia sigut fàcil integrar-se amb els seus nous companys i afegia que quan li va arribar l'oferta del club, va recaptar informació per internet i va veure que era un club familiar, però al mateix temps ambiciós i que comptava amb un ex jugador ACB com a entrenador. Tot això li va fer decantar-se pel projecte.

Saúl Blanco i Calabuig Oviedo explicaven que la confecció de la plantilla no ha sigut fàcil, especialment, la incorporació dels nous fitxatges, ja que més enllà dels números i les estadístiques, la prioritat era encertar en els fitxatges i portar no sols bons jugadors, sinó també bones persones, que s'integren en el grup fàcilment, explicava Saúl Blanco, perquè eixa bona química "et dona quart o cinc victòries al final de la temporada", afegia. Per això, han tardat 93 dies a tancar la plantilla.


Campanya d'abonaments

El president del club, Elu Mancebo, recordava que la campanya d'abonaments està ja oberta. El club ha posat a la venda abonaments, que enguany seran nominatius, que permetran per 20 euros presenciar tots els partits de l'Eset Ontinet, un preu molt competitiu. Les entrades soltes per a cadascun dels partits a casa tindran un preu de 3 euros.