L'Eset Ontinet, equip sènior de l'Ontinyent Club Bàsquet, reprenia la competició amb la visita al líder, el Gandia. Va ser un partit en el qual l'equip va mostrar dos cares. Així, en la primera part, l'Eset ha tractat de tu a tu al líder. De fet, el primer quart finalitzava 18-20. En el segon quart, el Gandia ja començava a prendre avantatge en el marcador (23-15 en aquest segon parcial), però era en el tercer quart quan l'equip local va xafar l'accelerador i va sentenciar el partit, amb un parcial de 22-10, que quasi es quasi es repeteix en l'últim quart (22-12).
L'Eset, després d'aquest resultat, se situa 8é, amb un balanç de 5 victòries i 7 derrotes.
Ara tan sols queda continuar entrenant per a preparar el següent partit, que serà de nou a domicili, en aquest cas contra el Lucentum, diumenge, a les 12:00 h.