Aquest cap de setmana arriba un dels encontres a priori més assequibles per a l’Ontinyent 1931. Un rival de la zona baixa i molt mermat físicament, com demostra que des de fa unes quantes jornades no aconsegueix tindre més d’un canvi a la banqueta.
La victòria davant del Vallada, un dels equips més perillosos pel seu estil de joc directe i amb domini del baló parat, ha motivat molt als jugadors de l’Ontinyent 1931, una victòria amb més valor si cap després de tindre que parar una setmana per descans, amb el tall de ritme que suposa front al rival.
Roberto Bas considera que la victòria davant el Vallada va arribar “gràcies a la gran interpretació del partit que van fer els jugadors a la segona part, aprofitant una avançada defensa visitant i els espais que deixaven enrrere” i qualifica el 5-1 d’un resultat “magnífic” de cara a  aconseguir l’objectiu.
Per al partit d’aquest diumenge a les 16:30 a La Font de la Figuera, Roberto Bas no podrà comptar amb el lesionat Mateo ni el sancionat per 5 grogues Marc González, i mantindrà fins el final el dubte de Juanpe, que patix un pinçament al nervi ciàtic i al tancament d’aquesta edició continuava sense saber-se si podria o no formar part de l’expedició.
El gran rival per al diumenge, més que un rival mermat, serà les dimensions reduïdes del camp, unes dimensions que no afavoreixen als equips que els agrada el joc combinatiu, i al que més d’un equip ja s’ha emportat un esglai aquesta temporada.