L’Ontinyent 1931 sembla com ni no haguera parat ni un dia de competir. Dos minuts van tardar en avançar-se els de Roberto Bas gràcies a un gol de Lluís Felipe. El jove atacant va tornar amb ganes de demostrar el gran futur que té i va tardar poc en demostrar-ho.
Els ontinyentins són l’equip més fort de la lliga, ja no és subjectiu, és un fet objectiu ja que ha quedat com l’únic equip que ho suma tot victòries, i quant a joc també ho mostraven, perdonant una renta major en un camp inexpugnable com el Perfecto Rico de Pinoso. Al poc de començar la segona part va arribar el segon dels de Roberto Bas, obra de Kevin Llario de penal que posava el 0-2. A pesar de la renta i de quedar-se amb 10 els locals, tocaria patir en un encontre on els ontinyentins van ser molt superiors, degut al gol de penal dels alacantins al 88 que van pujar l’1-2 definitiu.
Els ontinyentins poden aconseguir igualar al Contestano... amb un partit menys
La crisi de la covid-19 ha deixat una classificació no realista durant tot aquest temps. De fet durant tota la pausa del futbol regional, els dos equips d’Ontinyent, a pesar de tindre tots els punt possibles que havien disputat, no eren líders.
Poc a poc van a començar a igualar-se els duels disputats, un dels que es recuperarà serà el del hui a Montaverner, on l’Ontinyent 1931 podria igualar en punts al que es líder des de la jornada 1, el CD Contestano, a qui van aconseguir guanyar per 2 gols a 3 en l’últim encontre de 2020.
En cas d’aconseguir la victòria en el derbi comarcal contra el Montaverner, els de Roberto Bas aconseguirien ser colíders de la competició, superant al CD Ontinyent i amb un partit menys que el club del Comtat.
L’encontre en el Ricardo Chàfer de Montaverner serà començarà a les 17:00 hores de la vesprada, un partit que s’havia d’haver disputat el passat 12 de desembre, quan va esclatar la crisi de la covid-19 al vestidor de l’equip dirigit per Salva Estruch.