L'Ontinyent 1931 CF tenia hui a Sueca un important partit per a continuar mirant cap a la part alta de la classificació, però se n'ha tornat de buit, després d'una derrota per 2-1, amb un gol a última hora del Sueca que ha desnivellat el marcador.

Els gols locals han arribat en els minuts anomenats psicològics, ja que el primer l'ha aconseguit just abans del descans en rematar Álvaro un córner que ha servit Hugo. Era el minut 44 i els d'Ontinyent han anat al descans sabent que havien de millorar la seua efectivitat en la segona part després de les ocasions desaprofitades en la primera.
De fet, el gol de l'empat ha arribat prompte, en el 48, després d'una pilota llarga de Paco Sáez que Matías Aquino ha resolt en un mà a mà enfront del porter local.
El gol no ha fet canviar el guió a tots dos equips. De fet, l'equip local ha tingut dues bones ocasions i ha creat perill, especialment, a pilota parada. Pablo Francés ha pogut marcar el segon a passada de Jorge García, però el meta local ha tingut una gran intervenció. Matías Aquino ha llançat una pilota al pal en el 73, oportunitat a la que ha respost el Sueca amb una pilota que també s'ha estavellat en la fusta.
En el minut 83 l'Ontinyent 1931 s'ha quedat amb un menys per l'expulsió de Rafeta. Poc després, Popov ha salvat al seu equip davant Salom poc abans del descompte, però ja en temps afegit, un gran gol d'Álvaro ha posat el definitiu 2-1 en el marcador.