L'Ontinyent 1931 CF ha decidit actualitzar els preus de les entrades, de manera que la general passa de 5 a 10 euros i la tribuna, de 10 a 15 euros. La decisió ve motivada pel fet que, donat que l'Ontinyent 1931 és el club que més afició desplaça, quan els ontinyentins van a altres camps, es troben que ha de pagar 10 euros o fins i tot 15 euros per veure al seu equip, mentre que l'afició visitant que arriba al Clariano tenia, fins ara, les entrades de general per 5 euros, una diferència de preu que els socis de l'Ontinyent 1931 havien traslladat a la directiva que no era justa. Hi havia en el soci de l'Ontinyent 1931 la sensació que la majoria de clubs aprofitaven la visita d'aquest club que desplaça molta afició per a "fer l'agost".
Per això, per a defensar als socis, l'Ontinyent 1931 CF ha pres aquesta decisió que, no obstant això, està oberta a la negociació amb tots els clubs.
L'Ontinyent 1931 CF comunicarà aquests nous preus a tots els clubs i aquell que vullga arribar a un acord, ho podrà fer, de manera que les dos aficions tinguen el mateix preu tant en l'anada com en la volta.
De fet, l'Ontinyent 1931 ha comunicat aquesta decisió al pròxim rival, que no és un altre que el Club Deportivo Ontinyent. S'està a l'espera de rebre resposta per a així intentar arribar a un acord quant al preu de les entrades, que seria el mateix tant en el Clariano com en els Camps de la Puríssima quan es dispute la segona volta.