L'Ontinyent 1931 ha solucionat amb victòria el primer dels partits que tenia per davant per a posar-se líder en solitari. En aquest cas, el rival ha sigut el Rayo Ibense B.
Abans que començara a rodar la pilota, l'Ontinyent 1931 CF ha tingut un record per a Óscar Martínez Juan, jove futbolista mort fa 7 anys. La seua família ha rebut una samarreta i s'ha guardat un minut de silenci en el seu record.
En la primera part, el domini ha sigut de l'equip local. El gol que ha obert el marcador ha arribat en el minut 18, obra de Pablo Francés després d'una gran jugada per banda que acaba amb un potent tret a l'esquadra.
En el minut 28, un servei de córner que el mateix Pablo Francés i Mateo no han rematat per poc ha estat prop de ser el segon gol de la vesprada. Poc després ha sigut Omar el que també ha disposat d'una ocasió després d'una gran jugada de Rafeta. Sobre el descans, una falta que treta per Rafeta ha sigut rematada per Mateo, però en aquesta ocasió, el porter visitant ha evitat que l'Ontinyent 1931 ampliara el marcador abans del descans.
En la segona part, a poc a poc l'Ontinyent 1931 s'ha anat aproximant més a la porteria rival. En el 56, una gran jugada de Pablo Francés ha culminat amb una passada de la mort que Mateo no ha pogut convertir en gol.
També el Rayo Ibense ha pogut empatar en la treta d’un córner, en el minut 64. Del possible 1-1 s'ha passat ràpidament al 2-0, gràcies a una gran jugada de Pablo Francés que després d'arribar a línia de fons ha assistit a Mateo que, aquesta vegada sí, ha marcat el gol de la tranquil·litat.
En el 76, Roberto Bas ha donat descans al protagonista del partit, amb un gol i una assistència, Pablo Francés. Poc després ha sigut Lluis Felipe el que ha pogut ampliar el marcador, quan s'ha quedat només davant el porter, però la seua rematada no ha trobat porteria i el marcador ja no s’ha mogut, tot i l’ocasió final de Quico Vidal ja al temps afegit.

Dimecres que ve, l'Ontinyent 1931 recuperarà l'últim dels partits pendents, contra l’Esides, la qual cosa serà l'oportunitat de col·locar-se líder en solitari.