L'Ontinyent 1931 CF ha debutat com a local en Preferent davant l'Atlètic Benidorm, en un partit que ha començat amb un minut de silenci per les sensibles pèrdues que el món del futbol de la ciutat ha tingut les últimes setmanes: Juan Moreno, Antonio Vidal “Ñoño”, i Paco Ferrero, pare de l'entrenador del juvenil, Kiko Ferrero.
El partit ha començat amb moltes ocasions. Així, en l'el minut 7 Aquino ha rematat al pal i dos minuts després el tir creuat de Pablo Francés ha marxat per poc. En el minut 11 ha sigut l'equip alacantí el que s'ha avançat en el marcador, en el minut 11, obra de Amin després d'una contra visitant.

Tot i encaixar el gol, l'equip de Roberto Bas ha seguit amb el seu pla de joc, és a dir, el de tindre la pilota i atacar. Així, en el 18 Matías Aquino ha rematat un centre de Paco Sáez des de la dreta.
En el 26 una mà prop de l'àrea ha sigut senyalitzada com falta, que ha transformat Matías Aquino per a igualar el marcador. Poc després, Rafeta ha estat a punt d'aconseguir el segon per a l'Ontinyent 1931. L'empat ha sentat bé a l'equip local, que ha augmentat la intensitat per a aconseguir el segon i ha tancat al seu rival, al qual li quedava eixir a la contra com a principal arma, però amb 1-1 ha acabat la primera part.

En la segona part, l'Atlètic Benidorm s'ha tornat a posar per davant en el marcador en el minut 62. Amb un equip local bolcat a aconseguir l'empat, l'equip alacantí ha tingut una dosi de fortuna en tocar en Rafeta el tret de Boma per  fer el tercer. Matías Aquino ha tingut a prop el seu segon gol, però la pilota l'ha rebutjat la fusta.
Tot i els intents de l'Ontinyent 1931 per recordar distàncies, el marcador ja no s'ha mogut i l'Ontinyent 1931 CF acaba el seu debut com a local en la categoria amb derrota.