L’Ontinyent 1931 va disputar el passat dissabte el primer encontre amistós de la pretemporada, un encontre on els ontinyentins van caure per 1-2 contra el Muro, però que va tindre més bones notícies que dolentes. La tornada de Mateo Sanchis, el ‘debut’ en l’Ontinyent de Víctor Fuentes i l’estrena golejador de Kevin Llario, entre altres.
Durant aquesta setmana, els entrenaments han continuat sobre la marxa. El cos tècnic destaca que els jugadors “estan responent molt bé al ritme marcat, pel que esperem arribar en condicions a l’inici de la lliga”, però matisen que “conforme està el panorama no es pot donar res per fet”.
Hui divendres l’equip juga un nou amistós, de nou contra un equip de Preferent, el CD Enguera, però en aquest cas una prova més realista, ja que el Muro és un equip dissenyat per a poder jugar en Tercera. Serà a domicili, en Enguera, i no hi haurà públic a les graderies. També a domicili serà l’encontre que el pròxim dimarts disputaran a Albaida davant del CD Albaidense.
El futbol podria tornar a El Clariano el pròxim divendres contra el Carcaixent, de nou un equip de Preferent, però encara no han decidit si es jugarà al camp ontinyentí com tampoc si permetran l’accés de públic a les graderies

Reunió entre l’Ontinyent 1931 i el Club Esport Base per a l’ús de El Clariano
Dimecres d’aquesta setmana es van reunir l’Ontinyent 1931 CF i el Club Esport Base Ontinyent (CEBO-FEBO) per a tractar l’ús de l’estadi El Clariano. Després de la signatura del conveni entre l’Ajuntament i l’Ontinyent 1931, l’objectiu de la reunió d’aquesta setmana és obrir les portes de l’estadi a les dues escoles de la ciutat, explica el president de l’Ontinyent 1931 i director esportiu de la FEBO, Miguel Ángel Mullor.
A més, per a la setmana pròxima està prevista una altra reunió, en aquest cas, entre l’Ontinyent 1931 i el CF Clariano amb el mateix objectiu.
De moment, el cadet i infantil A del Club Esport Base, que són els dos equips de l’escola que juguen en una categoria més alta, ja estan jugant i entrenant en El Clariano i la intenció, després de la reunió d’aquesta setmana i la de la pròxima, és establir un calendari i uns horaris perquè altres equips del futbol base puguen fer ús de El Clariano.
En la reunió entre Ontinyent 1931 CF i Club Esport Base també es va parlar de la possibilitat que en els descansos del primer equip de l’Ontinyent 1931 els més xicotets de l’escola puguen eixir a la gespa a jugar un partidet i així sentir l’alé del públic.