L'Ontinyent 1931 va disputar anit el seu primer partit de pretemporada. A pesar que només portaven uns pocs entrenaments i que s'enfrontava a un rival de superior categoria, l'equip de Roberto Bas, que enguany s'estrenarà en 3ª Federació, va donar una bona imatge i fins i tot va arribar a avançar-se en el marcador. Corria el minut 2 quan Cambreta va tornar a demostrar el seu olfacte golejador per a posar el 0-1 en el marcador.
En la segona part, el Mestalla va remuntar amb dos gols en 3 minuts, obra de Pau Sellés i Jaume Durà.
El primer onze inicial de la pretemporada va estar format per Dani, David Torres, Osoro, Andreu, Bonet, David Micó, Alberto Cambra, Víctor Revert, Jorge Garcia, Chimo Reig i Nico.