Al primer encontre sense públic de la història de l’Ontinyent 1931, els ontinyentins van passar per damunt d’un rival de Regional Preferent aconseguint una victòria contundent per 1 gol a 4. Dos d’ells van ser obra del Búfalo, Mateo Sanchis, que al segon partit des de la greu lesió va demostrar que està totalment recuperat.
L’encontre començava amb la gèlida situació del Villa de Enguera, amb les graderies buides per la decisió que l’encontre es disputara a porta tancada. Al pròpiament futbolístic, els de Roberto Bas van ser un autèntic vendaval i abans de complir-se la primera mitja hora ja guanyaven per 0-3. En el 7 Mateo Sanchis tornaria a marcar 9 mesos després de la greu lesió, fent-ho després d’una lluita amb els centrals enguerins, furtant la pilota i superant al porter en el mà a mà. Ivelin va aconseguir parades de mèrit després d’errades defensives dels ontinyentins que frenaven la igualada local.
El gran protagonista de l’encontre, Mateo Sanchis, va caure dins l’àrea després que un defensa tractara d’evitar que colpejara a porteria i l’àrbitre assenyalara una pena màxima que no va errar Jorge García col·locant el 0-2 al minut 26.
El tercer tornaria a ser obra del ‘Búfalo’ en un gran gol després d’engaltar una volea d’un baló que anava al segon pal i que va acabar dormint en l’escaire dels locals. Molt semblant seria el 0-4, obra de Lluis Felipe que va deixar botar el baló a la gespa trobant també l’escaire de la porteria del CD Enguera. Amb el 0-4 s’arribaria al final dels primers 45 minuts.
La segona part va ser molt més igualada després de col·locar el CD Enguera peces clau sobre el terreny de joc, no deixant als ontinyentins estar tan còmodes, també per la gran renta de la que disposaven, sobre el verd. Seria al minut 80 quan el local Rubén va engaltar un fort llançament des de la frontal al que no va poder arribar Rubén García.
Amb l’1-4 l’Ontinyent 1931 aconsegueix la primera victòria de la pretemporada, davant d’un rival de superior categoria, i ho fa de forma més que contundent. El pròxim encontre demà dimarts contra el CD Albaidense, a Albaida i també sense públic.