L'Ontinyent 1931 rep aquest diumenge al Jávea en el que suposa la tornada a la competició després del descans per Nadal i cap d'any. L'equip va acabar l'any amb una important victòria a Dénia, 1-4, que li permetia anar-se'n al descans nadalenc amb un avantatge de cinc punts sobre l'Olleria i 9 respecte al CD Olímpic.
Mantindre la ratxa d'equip invicte és el repte que l'equip té ara per davant. El partit de diumenge (17:00h) l'enfronta a un Club Deportivo Jávea que és tercer per la cua, amb 13 punts, i que, per tant, arriba molt necessitat. De fet, l'equip alacantí sol ha guanyat 3 partits en el que va de lliga, n'ha empatat 4 i n'ha perdut 9. És un equip que té un greu problema anotador, ja que només ha aconseguit marcar 11 gols en 16 jornades, és a dir, la seua mitjana anotadora és de 0,69 gols per partit jugat. Per a poder comparar la situació en la qual arriben tots dos equips, un cas molt evident: el 'pichichi' de l'Ontinyent i de la categoria, “Casti”, porta 14 gols, és a dir, més gols ell només que tot el Jávea junt.