L'Ontinyent 1931 ha disputat hui dimecres, dia 6, el partit de lliga que va ajornar el passat cap de setmana. Després de quatre setmanes sense guanyar (3 derrotes i un empat) l'equip necessitava sumar 3 punts i recuperar sensacions.
El partit ha estat marcat per les expulsions. Així, la primera part acabava amb 1-0 a favor dels locals, gràcies al gol de Víctor Revert, però amb l'expulsió de David Torres per doble groga en el 32, la qual cosa deixava a l'equip amb 10 quasi 60 minuts. Abans del descans, Cristian Martínez Liberato ha evitat l'empat del Silla i amb el 1-0 han tornat els equips al vestuari.
En la segona part, Roberto Bas ha retirat a Cobo per a donar entrada en el terreny de joc a Cambreta, que ha estat molt actiu tota la segona part.
Cristian ha tornat a demostrar la seua qualitat en una gran parada en el 57 que ha evitat de nou l'empat i posteriorment, en el 64, de punys ha tret el remat del rival.
En el 73, ha arribat el segon, en una treta des del cantó que ha rematat Cambreta i que ha servit Rafeta.
En el minut 77, el central Pablo Bonet ha sigut expulsat, amb el que l'Ontinyent ha hagut de jugar amb nou jugadors. Ja en el 90 el Silla ha tingut una clara ocasió per a retallar distàncies, però el xut ha eixit per damunt de la porteria i també una altra intervenció de Cristian ha evitat el gol. A continuació, l'àrbitre ha mostrat groga a l'Adam i ha assenyalat penal, que ha transformat Raúl Bonilla. Al final, 2-1 que val a l'Ontinyent per a tallar la mala ratxa que portava en les últimes 4 jornades.