L'Ontinyent no va poder el dissabte sumar una nova victòria en El Clariano davant un Recanvis Colón que va ser superior a l'Ontinyent i que va tenir una major efectivitat. L'equip de Miguel Ángel Mullor va arribar al partit molt just d'efectius.
El Recambios Colón es va posar per davant en el marcador al final de la primera part, en una de les poques ocasions que va tenir. En canvi, a l'Ontinyent no li va eixir quasi gens durant el partit, i les aproximacions a l'àrea que van protagonitzar no van tenir el premi del gol. De fet, del possible 1-0 en un xut de Doménech que es va marxar fregant el pal, es va passar al 0-1, gràcies al gol de Faus.
En la segona part, el Recambios Colón es va mantenir molt ordenat en defensa mentre que l'Ontinyent intentava l'empat. Les contres de l'equip visitant eren molt perilloses, com quan en el 80, un centre de Sergio Cuesta ho va rematar Casero per a posar el definitiu 0-2.
L'Ontinyent perd la segona posició, per a ser tercer, empatat a punts amb l'Alzira, que ara és segon. El marge és de 5 punts per a l'Ontinyent sempre que el Vila-real C no jugue la promoció (si el Vila-real B no la juga, el següent filial tampoc).
La següent trobada serà contra el Crevillent.