L'Ontinyent 1931 tenia hui un partit en un escenari d'excepció, l'estadi Martínez Valero, on s'enfrontava a lElche-Ilicitano, líder del grup. L'equip de Roberto Bas ha fet mèrits per a tornar amb algun punt, però el filial il·licità ha tingut més efectivitat.

El partit s'ha decidit en la primera part, amb un gol en el minut 3 en una rematada de cap després d'un centre lateral i amb un segon gol just abans del descans. Tot i eixe matiner gol, l'Ontinyent l'ha intentat sense encert en e remate final.

En la segona part, l'equip de Roberto Bas ha vist com en el 60 marcava Lluis Felipe, però anul·laven el seu gol per falta al porter. Una jugada que hauria obert les portes a la remuntada. Finalment, el gol que ha retallat distàncies ha arribat ja molt tard, en el 89, obra d'Ángel Cobo. En els cinc minuts d'afegit, l'Ontinyent ha anat per l'empat, que ha pogut aconseguir en una perillosa falta.

Al final, victòria local i l'Ontinyent que ja ha de pensar en el següent partit per a tallar la ratxa de tres jornades sense guanyar (dos derrotes i un empat).