L'Ontinyent 1931 ha perdut en la seua visita a Gandia, en un partit de molta intensitat que enfrontava el líder, el Gandía, conta el segon classificat. Matías Aquino ha donat el primer avís per als visitants, amb un remat de cap que s'ha estavellat al pal.
Després de diverses aproximacions per als dos equips, els ontinyentins s'han avançat al marcador al minut 36, gràcies al gol d'Àlex.
L'alegria ha durat poc per als de Roberto Bas, donat que el Gandía ha empatat al 40 en una jugada ràpida en la qual s'ha reclamat falta sobre Osoro. Just abans dels descans, altre remat de cap d'Aquino ha estat prop de tornar a avançar els visitants, però el meta local, Vicente Puig, ha volat per a evitar el gol.
Al descans, Roberto Bas ha hagut de retirar al golejador, Álex, per una forta ferida en la cama per una entrada. Només reprendre el partit, el central Rubén Bella ha sigut expulsat per tallar una jugada quan era l'últim home. Sols quatre minuts després, el Gandía ha aconseguit el segon, obra de Gorxa.
Tot i la inferioritat numèrica, l'Ontinyent 1931 ho ha intentat, sabedor de la importància del partit davant el lider. En el 78, Matías Quino ha sigut objecte de falta per part de Víctor Sánchez, que li ha suposat la segona groga i, per tant, que es nivellara el partit de nou. Poc després, l'àrbitre no ha senyalat penalt en unes mans dins de l'àrea en la treta des del cantó per part de Rafeta.
El partit, finalment, ha acabat amb el 2-1 i amb les protestes ontinyentins, que li han valgut a Víctor Fuentes la targeta groga.