Quatre jornades sense guanyar, només un punt dels últims 12 possibles és la mala ratxa que l'Ontinyent 1931 vol trencar esta jornada. El partit es disputarà el dimecres dia 6 aprofitant que és festiu, per a així evitar el cap de setmana del bou.
L'equip arriba a aquesta jornada després de perdre 1-2 contra el Vila-real C, equip que ja advertia l'entrenador que estava en una posició en la classificació que no reflectia la seua qualitat.
El dimecres arriba al Clariano el Silla, segon per la cua, amb tan sols 9 punts. El tècnic Roberto Bas, explica que després de quatre resultats negatius, el tindre uns dies més pot ajudar l'equip a arribar més descansat per a aquest partit, "són dies que ens ajudaran a preparar als jugadors, especialment des del punt de vista psicològic".

Treball intens durant la setmana
Per a intentar trencar la ratxa, el tècnic ha incidit estos dies en tornar a ser eixe equip que en la zona d'inici siga capaç d'associar-se i quan no, ser un equip molt pràctic, amb intensitat en el centre del camp per a guanyar les segones jugades i arribar prompte a camp contrari. Especialment, l'equip ha treball els moviments sense pilota. La referència és primera part contra el Vila-real C, en la qual l'equip va estar molt bé i va generar més ocasions que els groguets. En canvi, en la segona part, l'equip blanc-i-negre va baixar la intensitat, va entregar la pilota completament al rival i va acabar replegat en la frontal, amb algun jugador despenjat... i ací és on va perdre la identitat. Per això, la referència és eixa primera part davant el Vila-real C i corregir el que va passar a la segona.