L'Ontinyent ha aconseguit una important victòria davant l'Hèrcules. L'1-0 final deixa als ontinyentins més prop de la sisena plaça, que dóna dret a jugar la Copa del Rei la pròxima temporada.
En la primera part, l'Ontinyent ha començat amb una major possessió de la pilota, però sense ocasions. A poc a poc el partit ha tingut alternatives en el centre del camp, però sense que cap dels dos equips s'aproximara a l'àrea rival amb excessiu perill, ja que tots dos equips s'han respectat molt durant aquesta primera part.

En la segona part, l'Ontinyent ha eixit amb una alta intensitat, mentre que l'Hèrcules tractava sense èxit de trobar algun forat en la defensa de l'Ontinyent.

Tan sol havien passat sis minuts de la segona part quan Vicente Parras ha retirat a Javi Zarzo per Leonardo Miramar. El canvi ha sigut crucial, ja que l'espigolat davanter de l'Ontinyent ha tingut una ocasió a passada de Soler en el 54, en el que ha sigut el preludi del gol de l'Ontinyent, obra de Leonardo, després d'una falta que ha rematat Carrasco, la pilota ha quedat solta i l’ha aprofitada Leonardo per a rematar al fons de la xarxa.

Després del gol, l'Hèrcules ha avançat molt les línies per a cercar l'empat, però no ha arribat a crear excessiu perill a un Ontinyent que ha intentat aprofitar aqueixa circumstància per a eixir a la contra amb pilotes llargues.

Els tres punts deixen a l'Ontinyent empatat a punts amb la sisena plaça, que ocupa el Badalona i a tan solos un punt de la cinquena plaça, que ocupa el CD Ebro.