L'Ontinyent ha donat un bot en la classificació aquesta nit gràcies als tres punts sumats contra el Formentera, en un partit que no es va poder disputar en el seu moment perquè el temporal no va deixar eixir al Formentera de la illa.
 En la primera part, l’encontre ha estat igualat i amb poques ocasions per a tots dos equips. En el 25, un tir de Maikel a punt ha estat de deixar gelat al públic, però la pilota s'ha marxat per molt poc. En el minut 30, una jugada per banda dreta de Soler l'ha rematat en primera instància Sascha. Alberto Rubio, molt atent, ha arreplegat la pilota i després de trobar l'espai necessari, ha rematat al fons de la xarxa.

El gol ha sentat bé a l'Ontinyent i ha fet que el Formentera estirara un poc les línies. Amb l'1-0 s'ha arribat al descans.
La segona part ha començat amb una rematada de cap de Juanan. Poc després ho ha intentat Javi Zarzo per a un Ontinyent que a mesura que avançava el partit s'ha trobat més còmode sobre el terreny de joc.

En el 62 ha arribat el segon per a l'Ontinyent, en una jugada d'Alberto Rubio, que finalment Sascha ha aconseguit rematar al fons de la porteria. Amb un Formentera que intentava retallar distàncies, l'Ontinyent ha llançat diverses contres. A pilota parada ha arribat el tercer i definitiu gol, un gran gol olímpic, obra de Ramón Verdú.

Amb el 3-0, Parras ha donat descans a Juanan, ja més pensant en la important trobada del cap de setmana davant el Lleida, un partit que pot marcar les aspiracions de l'Ontinyent en aquesta temporada.