L'Ontinyent 1931 juga aquest dissabte en El Perdiguer el primer partit de la primera eliminatòria per l'ascens a Tercera REF. El rival és el Recambios Colón. L'equip de Roberto Bas comptarà amb el suport de l'afició, que es desplaçarà de manera massiva fins a Aldaia per acompanyar i animar a l'equip.
En una entrevista a LOCLAR, el tècnic de l'Ontinyent 1931 explica que s'enfronten a un rival que "té pràcticament a meitat de la plantilla que és la mateixa que la temporada passada jugava en Tercera REF, amb incorporacions per al play off que també procedeixen de Tercera. A partir d'ací, és futbol; nosaltres també tenim futbolistes amb experiència. Són un equip del qual destacaria que són dominadors de les dos àrees i això els fa perillosos. És un equip molt físic, molt fort, que tot i eixa plantilla tan forta, en el seu camp, que és xicotet, tampoc han tingut uns resultats molt brillants a casa".
La intenció de l'equip blanc-i-negre és "traure un bon resultat", encara que el tècnic adverteix que "l'eliminatòria no quedarà solucionada en el partit d'anada".
Respecte a les xicotetes dimensions de l'estadi, explica l'entrenador que "haurem d'adaptar-nos molt i ser pràctics, però sense perdre el nostre estil".
D'Ontinyent eixiran tres autobusos amb aficionats, més els que es desplacen en cotxes particulars. A aquests últims, el club els aconsella que arriben amb l'antelació suficient per a poder traure la seua entrada sense cues d'última hora.