Emoció, esforç, sacrifici és el que ha portat a l'Ontinyent a aconseguir l'anhelat ascens a Segona B. L'equip blanquinegre portava un avantatge de 3-0 del partit d'anada, però en la primera part, dues arribades de l'Alabés B van posar el 2-0 en el marcador. Abans, Crist va tenir una clara oportunitat que haguera canviat la destinació de la trobada, però li van assenyalar fora de joc. Els gols de l'Alabès van arribar en sengles incursions de Altair en el 35 i d'Esglésies en el 42.
Precisament, Crist va ser expulsat just abans del descans després de veure la segona targeta groga.
Després del descans, Miguel Ángel Mullor va recompondre l'equip amb l'eixida de Rafeta per a donar entrada a Francesc en atac.

L'Alabés B ho ha intentat de totes les maneres, però el gol va tardar a arribar. Primer ho ha intentat Víctor, però la seua rematada ha eixit lluny. Poc després ha sigut De la Font. En el minut 75 ha arribat el tercer, gol de Víctor. L'Ontinyent ha tret forces per a mantenir la porta a zero en el que quedava de temps reglamentari.

En la pròrroga, l'Alabès s'ha quedat amb 10, per la qual cosa el partit s'ha igualat, i fins i tot l'Ontinyent ha tingut dues ocasions per a marcar, però finalment, amb el 3-3 s'ha arribat al torn de penals, on un gran Iván Vallés, en el qual era el seu segon partit com a titular, ha detingut dos penals, a Iglesias i a Jon Ander, la qual cosa sumat als gols d’Abengózar, Francesc, Ortega i José Antonio Soler, han deslligat l'alegria dels més de 200 afeccionats de l'Ontinyent en Ibaia, que ho han celebrat amb els jugadors i cos tècnic.