No va ser el partit més bonic possible per a l'Ontinyent CF, però sí el més efectiu. Amb una renúncia total a la pilota, els de Vicente Parras van aprofitar la seua única ocasió per a avançar-se en el marcador per mediació de Soler, i fins i tot a prop va estar Carbonell de marcar el segon. La possessió en el minut 18 de la segona part va arribar a ser 92%-8%.
L'Ontinyent CF, amb canvi d'entrenador i en la pitjor dinàmica des del retorn a la Segona Divisió B, visitava la inexpugnable Ciutat Esportiva Dani Jarque, on els pericos no perdien des de maig de 2017, fa quasi temporada i mitja. Tan sols 1 minut van necessitar els catalans per a avisar de les seues intencions, però el tir de Moha va eixir elevat en el primer 'uy' de la vesprada. De nou Moha seria qui tinguera el gol en les seues botes, en aquest cas en el seu cap, però la rematada de l'extrem la va atrapar un Craviotto que ja començava a guanyar-se el sou. Tan sols 1 minut després el porter català de l'Ontinyent tornaria a ser providencial per a detenir un llançament de Bermejo. L'exhibició del porter no acabaria ací, i pocs minuts després tornaria a intervenir per a desviar la rematada de Ferrán. Després d'açò, un Ontinyent que encara no havia tocat la pilota, va passar pels millors minuts del partit, intentant combinar, però sense crear perill a la meta blanc-i-blava. A poc menys de 10 minuts per al final de la primera, Enrique José es va erigir com a heroi en tallar 3 jugades de perill dels catalans per a mantenir la igualada al descans.
Si amb clar color 'Periquito' s'havia arribat al descans del partit, en la segona meitat seria més clar encara. Als dos minuts ja van poder avançar-se els locals amb un tret de Bermejo que va obligar a Craviotto a intervindre, i quan pitjor ho estava passant l'equip de Vicente Parras, el dissabte comandat des del banc per Jordi Gil, va arribar l'error en l'eixida de pilota dels blanc-i-blaus, Juanan va tallar la passada en profunditat dels locals, Javi Llor i Henrique van combinar al primer toc perquè el segon llançara en llarg per a la carrera de Soler, l'extrem de Atzeneta, que no marcava en lliga des de març de 2017, va arribar fins al fons en solitari per a creuar la pilota davant l'eixida de Adri. Si amb 0-0 l'Ontinyent ja havia renunciat a la pilota, amb el 0-1 encara va ser més clara la renúncia. Els canvis de l'Ontinyent, incorporant jugadors defensius i llevant homes d'atac ho van confirmar, i la possessió va arribar a ser del 92% en la segona meitat per als catalans. Malgrat l'incansable domini, l'Espanyol B no tenia tantes ocasions, encara que sobretot en els compassos finals aquestes van arribar. Primer va ser Bermejo qui tot sol davant de Craviotto la va tirar directament fora, i a falta de 5 minuts seria el porter blanc-i-negre el que desquiciaría al davanter blanquiblau després d'enviar a córner el seu llançament amb una gran mà. Amb el temps de prolongació en marxa, l'Ontinyent va poder fer el segon en enllaçar un contraatac, però el tir de Carbonell el va parar sense problemes Adri. La defensa de l'Ontinyent, que va tindre un encontre molt complicat, va aconseguir deixar a 0 a l'Espanyol B amb un treball esgotador.
Volta a la senda del triomf de l'Ontinyent després d'una de les setmanes més rares i convulses del club. En l'escenari més complicat i amb el partit més patit, el +3 dóna un respir als del Clariano que es col·loquen en dotzena posició amb 16 punts abans de rebre al cuer, el CD Ebro, en El Clariano el diumenge a la 17:00 hores.

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol B: Adri; Víctor, Llac, Lluís, Soria; Pol Lozano, Damià; Moha (Max 82'), Doncel (Erik Sarment 67'), Ferrán (Radulovic 74'); i Bermejo.
Ontinyent CF: Craviotto; Albiol, Monreal, Enrique José, Fuster; Álex Felip, Juanan, Soler (Echaide 71'), Carbonell; Javi Llor (Clausí 64') i Henrique (Calahorro 87').
Gols: 0-1 Soler (54').
Àrbitre: El col·legiat Miguel Domato Pedreira va amonestar al local Erik Sarment i als visitants Monreal, Fuster i Albiol.