L'Ontinyent ha demostrat que sap reposar-se dels moments durs. Així, després de la dura derrota patida el diumenge davant el Lleida, aquest dimecres, en el Clariano, ha remuntat un 2-0 advers per a passar a semifinals de Copa Federació.
Amb un Betis més preocupat a trencar el ritme del joc i perdre temps, el domini en el partit ha sigut de l'Ontinyent. Encara així, el filial bètic ha tingut una clara ocasió en el 23 amb una rematada de Julio que s'ha marxat per poc.
Després d'un avís de Javi Zarzo en el minut 29, en el 32 ha arribat la jugada del gol, en un centre de Tito Malagón des de l'esquerra que Javi Zarzo ha rematat al fons de la xarxa. El final de la primera part ha deixat la lesió del central Julen Monreal, que s'ha retirat amb el genoll i el turmell afectats.
En la segona part, l'Ontinyent ha eixit decidit a remuntar, mentre que el Betis ha seguit amb el guió de perdre temps, la qual cosa ha provocat les protestes de l'afició local, igual que l'actuació arbitral, que ha permès molt el joc de contacte als bètics.
Vicente Parras ha donat descans a Tito Malagón en el 55 per a donar entrada a Ramón Verdú, mentre que poc després ha sigut Carrasco el substituït per Raúl González. Els canvis han deixat a Perujo com a central acompanyant de Russo, i una davantera de tres, amb Leonardo Miramar, Raúl i Álvaro Sánchez. La segona meitat ha oferit un joc més directe i amb menys intervenció dels jugadors del centre del camp de l'Ontinyent com Rubio i Zarzo.
Igual que en la primera part, l'única ocasió que ha tingut el Betis Esportiu, l'ha desaprofitat, en aquesta ocasió per una gran parada del meta Satoca al llançament de falta d'Aitor. En el 77 ha arribat el segon tant de l'Ontinyent, en una falta llançada per Ramón Verdú, que ha optat per llançar ras, la qual cosa ha sorprès a la barrera i al porter del Betis.
Amb l'empat, al Betis li han entrat les presses, però ha sigut l'Ontinyent el que ha estat més encertat, amb una rematada que Álvaro Sánchez ha enviat de cap al fons de la xarxa. El propi Álvaro ha tingut el quart, però el seu remat ha eixit desviat.
En els sis minuts d'afegit, el Betis ha tractar d’aconseguir el gol que li donara la classificació per a semifinals, però l'Ontinyent ha sabut defensar la seua porteria sense excessius problemes.