Gran partit de l'Ontinyent CF que, malgrat estar contra les cordes en algun moment del partit, va saber refer-se per a aprofitar la inferioritat numèrica del Balears igulant així el partit i fins i tot tenint una ocasió d'or per a fer-se amb els 3 punts en el 92.
El partit començava amb un primer arreó dels valencians que ho van intentar mitjançant un llançament alt de Machado i una rematada de Juanan que va enviar a córner Carl Klaus. La resposta balear no es va fer esperar i en el minut 10 Craviotto va traure una espectacular mà a llançament de falta de Fullana i rematada de Nuha. La citada ocasió anava a ser el preludi del gol que arribaria en el 39, però abans, els visitants van avisar, primer amb una rematada de cap de Canari. En el 35 arribaria una altra nova ocasió per als blanc-i-blaus, en aquest cas va ser Villapalos el que va rematar fora. La jugada que va emmudir al Clariano va arribar en el 41 quan Fullana es va traure de la mànega un llançament de falta sobre la mateixa línia de l'àrea per tota l'esquadra, impossible per a Craviotto. Tot seguit al gol visitant, de nou Canari va tindre el segon, però la seua rematada es va trobar amb una espectacular resposta de Craviotto. La resposta ontinyentina arribaria també abans del descans quan l'últim fitxatge de l'equip, Sergio Martín, va llançar un medit lliure directe que es va trobar amb una no menys espectacular mà de Carl Klaus.
Després de la represa va començar millor el conjunt visitant, que va tindre el segon en un xut de Nuha que es va trobar amb un Enrique que va tapar la seua rematada. A partir d'ací, i era el minut 8, el setge blanc-i-negre va ser real, començant amb un tret de Zarzo que, incomodat per Rubén no va poder superar al porter alemany del Balears. A pesar que el camp semblava inclinat cap a l'àrea visitant, les ocasions no arribaven i els balears semblaven còmodes amb el desenvolupament del partit, fins que Yelko va marxar expulsat, i va provocar que el setge fóra encara major. En el minut 83, Soler va fer una gran jugada per banda amb una autopassada per velocitat i la va posar al primer pal on va entrar Javi Llor lliure de marca per a posar l'1-1. L'alegria en El Clariano era gran, però l'explosió de goig va estar a prop quan Julen Monreal va tindre al seu cap el 2-1 en l'última jugada del partit, però Karl Claus va traure una sublim mà per a evitar-lo.
La pròxima jornada l'Ontinyent CF viatja fins a Olot per a començar la mini-gira de dos partits consecutius jugant fora de casa i ho farà contra un equip assentat en la zona mitjana de la taula, en una posició molt tranquil·la.

Fitxa tècnica:
Ontinyent CF: Craviotto, Soler, Enrique, Julen Monreal, Fuster (Chorques 78'), Álex Felip. Juanan, Javi Llor, Zarzo (Henrique 66'), Machado i Sergio Martín (Carbonell 66').
At. Balears: Carl Klaus, Kike López, Vallori, Rubén, José Peris, Villapalos, Yelko, Canari (Marc Rovirola 81'), Samu Shashoua (Hugo 69'), Fullana i Nuha (Adri 59').
Gols: 0-1 Fullana (41') 1-1 Javi Llor (84').
Àrbitre: El col·legiat Miguel Ángel Ortiz Arias va amonestar als locals Enrique, Fuster, Juanan, Carbonell i David Torres en la banqueta, i als visitants Rubén i Villapalos. Va expulsar al visitant Yelko.