Per fi. L'Ontinyent CF aconsegueix trencar la ratxa negativa que arrossegava des de la jornada 4, última vegada que havia guanyat en El Clariano, i sorprén un Hèrcules que es confirma en hores baixes després de governar durant els primers mesos la taula.
El partit va començar millor per als alacantins, que van ser millor els primers minuts i a prop van estar d'avançar-se en el minut 4 quan Samuel va rematar un córner que es va trobar amb una gran mà de Craviotto que va detindre el cop de cap. Als 10 minuts va arribar el primer acostament de l'Ontinyent amb una falta botada per Tito que no va arribar ningú a rematar per poc. Quan es complia el primer quart d'hora, David Torres va fer bona la llei de l'ex, una altra vegada, i arribant des de darrere va rematar amb el cap al fons de la xarxa un enviament mesurat de Javi Zarzo després de jugada personal per banda esquerra. L'Ontinyent va bolcar el joc per la banda esquerra, deixant en la dreta l'autopista perquè Soler fera les seues arribades a l'àrea. La jugada li va eixir bé a Parres que va veure com els 3 jugadors de la segona línia feien gaudir a l'afició. Es van ajuntar en un pam Tito, Zarzo i Machado, que junt a Juanan van combinar en la frontal per a trenar jugades que feia temps no es veien en El Clariano. Les jugades no van ser per a res, i l'Ontinyent va aconseguir els seus millors minuts, buscant llançaments i posant a prova a Falcón. L'Hèrcules va tornar a intentar-ho als últims minuts de la primera part, però no van arribar a posar en problemes a un atent Craviotto.
A la represa ho va intentar Chechu poc després de començar, però el seu tret llunyà el va tocar Craviotto per a espentar la pilota a la fusta i a córner. Poc després apareixeria de nou el portera català per a detindre un llançament de Carlos Martínez en la intervenció de la vesprada. L'Hèrcules havia eixit millor, però igual que en la primera part, l'Ontinyent va traure el cap i a prop va estar David Torres de marcar el segon en aprofitar un centre de Soler des de la dreta, però va aparéixer Samuel per a llevar-li la pilota del cap al davanter alacantí de l'Ontinyent. A partir d'aquest moment, l'Hèrcules tindria la pilota però a penes aconseguiria inquietar la porteria de Craviotto que l'única vegada que es va veure compromés va ser faltant 10 minuts, però el gol de Juli va ser anul·lat per posició il·legal de Carlos Martínez. També va tindre la sentència l'Ontinyent en les botes d'un actiu Zarzo, però Falcón va evitar el 2-0.
Amb aquesta victòria l'Ontinyent ix dels llocs de descens directe i puja a la promoció de descens amb 22 punts, però a tan sols 2 del dècim classificat, el que indica l'igualada que està la zona baixa del grup 3. La setmana vinent l'Ontinyent podria donar un colp d'efecte si guanyara en Castalia a un CD Castellón penúltim amb 18 punts, però que des del canvi d'entrenador ha millorat la seua imatge.

Fitxa tècnica:
Ontinyent CF: Craviotto, Soler, Enrique, Julen Monreal, Raúl Fuster, Álex Felip (Javi Llor 87'), Juanan, Tito Malagón (Carbonell 75'), Machado, Zarzo (Calahorro 64') i David Torres.
Hèrcules CF: Falcón, Álvaro (Nieto 12'), Pol Bueso, Samuel, Nani, Fran Miranda (Salines 76'), Diego Benito, Chechu, Pol Roigé, Emana (Juli 66') i Carlos Martínez.
Gols: 1-0 David Torres (16').
Àrbitre: El col·legiat Chavet García va amonestar als locals Álex Felip i Fran Machado i als visitants Samuel Llorca i Pol Bueso.