L'Ontinyent 1931 viatja a Elx per a jugar en l'estadi Martínez Valero. En un escenari d'excepció, l'equip afronta la que possiblement és l'eixida més difícil de tota la temporada. El Elche Illicitano ha recuperat el liderat les últimes jornades, precisament, en les quals l'Ontinyent ha sumat només un punt de sis possibles, després de la derrota davant l'Atlético Levante i l'empat de l'última jornada enfront de l'Utiel a casa.
S'enfronta l'Ontinyent a un equip que no sols va líder, sinó que porta anotats 25 gols, és el màxim anotador del grup. A més, destaca Roberto Bas, "domina totes les facetes del joc, transicions, accions a pilota parada, faceta ofensiva, defensiva... És un equip molt complet, que no té cap complexe a pressionar al rival o quan ha de posar a 11 jugadors per a defensar la seua porteria, i quan tenen la pilota, interpreten el joc molt bé".

Molta il·lusió
Encara que l'equip ha vist truncada la seua espectacular ratxa en els dos últims partits, amb una derrota i un empat, Roberto Bas explica que van a Elx "amb la màxima il·lusió. És un partit primer contra segon. No tenim res a perdre i no renunciem a res. La clau és traure la nostra millor versió, fer un partit perfecte", destaca el tècnic.

Elche Ilicitano-Ontinyent 1931
Domingo dia 19, 11:30 hores
Estadi Martínez Valero d'Elx
Àrbitres: Cristian Selva Vicente, Daniel Jesús Martínez López, i Javier Bernabeu Campello,