La nova col·lecció tardor/hivern 2023-2024 de la marca valenciana de peces tècniques esportives Lurbel, porta infinitat de novetats, tant en la seua col·lecció de calceteria com en roba interior o primera capa, que faran disfrutar els amants de l'outdoor d'una nova temporada d'hivern.
Teixits més sostenibles, nou tallatge i nou packaging renovat
Lurbel és internacionalment coneguda per la qualitat dels seus calcetins tècnics esportius, i és que, la tecnologia Bmax va revolucionar el sector de la calceteria esportiva en 2012 amb la introducció d'un filat amb potents propietats per a la cura de la pell. Tant és així que, la fibra principal que composa la tecnologia Bmax, patentada baix el nom Regenactiv, està catalogada com a producte sanitari, per la qual cosa l'empresa fabricant MLS Textiles 1992 S.L., propietària de la firma esportiva Lurbel, compta amb un sistema de gestió de la qualitat de productes sanitaris conforme a la norma UNE-EN ISO 13485.
Els models amb la versió de la tecnologia Bmax Cool, dissenyada específicament per a esports d'alta intensitat i on la temperatura del peu és elevada per les característiques del calçat o el terreny per on es practica l'activitat, passa a denominar-se Bmax Tetra, ja que la fibra multicanal amb forma tetraglobal amb la qual s'entrellaça el teixit Regenactiv és ara més sostenible en tractar-se d'un fil d'origen reciclat procedent de residus industrials de la cadena tèxtil i envasos PET seleccionats.
El mateix passa amb la versió de la tecnologia Bmax Therm, dissenyada específicament per a esports practicats a baixes temperatures. 
Altra de les novetats que integra la col·lecció IO 2023-24 és que els calcetins s'agrupen per famílies, partint sempre de les característiques de la planta del peu. Tots aquells models del calcetí que compten amb les mateixes característiques tecnològiques i estructurals formaran part d'una mateixa família on el seu cognom indicarà les diferències quant a altura i disseny que forma part d'una col·lecció càpsula.
Altra de les novetats és que tots els models passen a ser unisex, en reajustar les talles per a que s'adapten de forma òptima a qualsevol número de peu, des del més menut XS (33/35) al més gran XXL (48/50).
Per últim, cap destacar que, totes les característiques tècniques i propietats específiques del calcetí estaran indicades en un nou packagins més sostenible. 
Novetats en la col·lecció de roba
Com hem mencionat anteriorment, Lurbel va saltar a la fama amb els seus calcetins, però el seu coneixement tecnològic i tèxtil s'ha extrapolat a les seues peces de roba interiors o primera capa per a la pràctica de l'esport.
En esta nova col·lecció, es troba la ja coneguda SAMBA, en un disseny més minimalista, i una renovada col·lecció càpsula SPIRIT, que va ser presentada en primícia el passat més de juliol. 
En la col·lecció Rakiura, s'afig la ja coneguda dessuadora, una nova versió amb cremallera completa a mode de jaqueta. En l'apartat de primeres capes termorreguladores i tèrmiques, es troben les ja conegudes: Cristallo, Alaska, Merino i Volcano. Com a novetat, s'integra la nova col·lecció WIN, formada per una camisa unisex de mànega llarga i malla, destinada a ser un conjunt bàsic de peces tèrmiques per utilitzar en aquelles ocasions on l'exigència no siga extrema.