L'equip cadet del Club Ciclista Ontinyent Guerola va competir en l'autonòmic de ruta celebrat a Genovés. El circuit d'11,5 km, preparat per l'organització, constava de cinc voltes. En el tram final de la quarta volta, Mateo Ferrero es va avançar per a aconseguir als tres ciclistes que portaven 30 segons d'avantatge. Gràcies a la seua acció, va aconseguir unir-se al quartet que encapçalaven la carrera.

Finalment, Ferrero va aconseguir una cinquena posició. Amb això, va destacar per la seua gran faena i esforç durant la competició. Fran Gramage també va tindre una notable actuació, perquè es va posicionar entre els 20 millors, mentre que Kike Montava va finalitzar en el lloc número 63.

L'equip va estar representat a més per Cristian Herrero, BeltránRaso, Mark Montava, Joan Sanchis, Pau Santamaría (qui va patir una caiguda) i Manu Rodenas.

La pròxima competició per al club ontinyentí serà el dissabte 15 de juny a Canals, la tercera prova puntuable pel Challenge de la Comunitat Valenciana, on Fran Gramage ocupa la cinquena posició i Mateo Ferrero la novena.

Així mateix, s'informa que dimecres que ve tant Mateo Ferrero com Fran Gramage estan convocats per a entrenar amb la preselecció de la Comunitat Valenciana a Bétera, en preparació per als campionats d'Espanya que se celebraran a Avilés.